Om Lene

Jeg er født i 1962, blev uddannet psykolog i 2003, er gift og mor til to sønner og en datter.

Jeg er autoriseret psykolog af psykolognævnet og er medlem af Dansk Psykologforening.

Gennem mit arbejde som psykolog i erhvervslivet igennem de sidste 15 år har jeg beskæftiget mig med mange forskellige områder, så som teamudvikling, uddannelse, og coaching i forhold til personlig udvikling, lederudvikling, kriser, stressangst, depression og problematikker, som for eksempel samarbejdsproblemer og konflikter.

Jeg er meget optaget af at finde ind til det enkelte menneskes potentiale og ressourcer og derigennem hjælpe med at motivere den enkeltes personlige udvikling og vækst. Jeg lægger vægt på tryghed og tillid, og vigtigheden af nærhed i en relation.

Jeg er tidligere uddannet sygeplejerske og har 10 års erhvervserfaring fra ungdomspsykiatrien, hvor jeg blandt andet arbejdede med spiseforstyrrelser, angst, depression og psykoser.

Læs evt. mere på min LinkedIn profil.