Om Lene Bohnsen

Jeg er født i 1962 og blev uddannet psykolog i 2003. På den private front er jeg gift og mor til to sønner og en datter. Dette har ført til, at jeg også har været så heldig at blive farmor for nylig.

Jeg har siden min ungdom været grebet af at rejse og har tidligere boet og arbejdet i udlandet i flere perioder. Det fik mig til at vælge en uddannelse som sygeplejerske, fordi den gav gode muligheder for at arbejde i andre lande. Jeg har arbejdet med hjertepatienter i Norge og har 10 års erhvervserfaring fra ungdomspsykiatrien i Aarhus, hvor jeg blandt andet arbejdede med spiseforstyrrelser, angst, depression og psykoser. Jeg følte dog ikke helt, jeg kunne bruge mig selv optimalt i jobbet, hvorfor jeg senere valgte at læse psykologi.

Jeg er autoriseret psykolog af psykolognævnet og er medlem af Dansk Psykologforening.

At vælge en autoriseret psykolog har følgende fordele for dig som klient:
Du er sikret kvalificeret psykologhjælp, da autorisation forudsætter træning i at anvende sin teoretiske viden i praksis. På den måde bliver psykologen i stand til at begrunde sine psykologfaglige tiltag i praksis på grundlag af teoretiske og metodiske overvejelser.
Du kan læse mere om kravene til autorisation på psykolognævnets hjemmeside.

Min drivkraft har altid været nysgerrighed i forhold til andre menneskers motiver, behov og udfordringer. Det har gjort mig optaget af at finde ind til det enkelte menneskes potentiale og ressourcer og derigennem at kunne hjælpe med at motivere den enkeltes personlige udvikling og vækst.
Den fælles udforskning af de problemstillinger og udfordringer, du som klient skal finde modet til at involvere mig i, kræver et rum frit for skyld, skam og fordomme.
Derfor lægger jeg meget vægt på tryghed og tillid samt vigtigheden af nærhed i relationen.

Gennem mit arbejde som psykolog har jeg igennem mange år beskæftiget mig med forskellige områder både i erhvervspsykologisk og i klinisk praksis, så som personlig udvikling, kriser, stress, angst, depression, teamudvikling, uddannelse, og coaching i forhold til lederudvikling og problematikker, som for eksempel samarbejdsproblemer og konflikter.

Læs evt. mere på min LinkedIn profil.